Tak sangka betul, ramai lelaki mudah tewas bila bersama dengan isteri!

Lebih 90% Para Suami Tidak Mampu Memenuhi Kepuasan Batin Isteri

Kebanyakannya mengalami masalah Cepat Sangat Tewas ketika mendayung

Buktinya.. lihat sebahagian laporan akhbar di bawah

1. 90% lelaki lemah tenaga batin
2. Ramai isteri curang gara-gara suami mati pucuk
3. 73% wanita tak puas diranjang
4. 15 tahun gersang, isteri sengsara suami lemah
5. Wanita Malaysia tak puas seks
6. Lemah tenaga batin punca 3 kali isteri lari
7. Isteri tak puas belasah suami
8. dan macam-macam lagi laporan isteri tak puas

Yang anda perasan..

Setiap kali selepas melakukan hubungan intim, isteri anda akan berkata..

"Ya, sayang puas banggg"

Tetapi hakikat sebenar yang terbuku dalam hati isteri:

"KENAPALAH DIA CEPAT SANGAT YE?"

“AKU BELUM RASA APA-APA DIA DAH TERPANCUT DULU"

“ASIK DIA SORANG JER GAME"

“KENAPA ANU ABANG LEMBIK JE?? LANGSUNG TAK TEGANG”

Apa yang lebih parah, kebanyakan yang mengalami masalah boboi tak tegang dan tak tahan lama adalah mereka yang masih muda!

0TAI-OTAI PUN MASIH KEKAL BERTENAGA WALAUPUN DAH MENDAYUNG 2/3 ROUND....

MEMANG MALU BOSKUU MUDA-MUDA DAH CEPAT TEWAS?

PUNCA LEBIH 90% LELAKI CEPAT TEWAS SEWAKTU DI RANJANG BOLEH DISEBABKAN OLEH:

❕ Amalan Gaya Hidup Tidak Sihat

❕ Hidapi penyakit 3 serangkai

❕ Tabiat buruk kerap lakukan onani

Jangan biarkan mahkota anda tercalar begitu sahaja di depan isteri anda... kembalilah jadi seorang suami yang gagah perkasa sewaktu mendayung

Nak Tahu Rahsianya???

Tanpa sakit dan gerenti 100% selamat

Kami Bawakan Berita Baik Untuk Anda, InshaAllah

Sesuatu yang bakal mengembalikan kekuatan superpower anda !

MEMPERKENALKAN

XFINITE

men's cream

Tegang.Mantap.Tahan Lama

MENGAPA XFINITE MEN'S CREAM

Lulus KKM

Mendapat kelulusan dari KKM.
(NOT210400962K)

HALAL

Dikilangkan dikilang berstatus GMP & IMP yang menitik beratkan pengeluaran produk halal

BERKESAN

Formula yang telah ditambahbaik dari kajian dan ujian berterusan sejak 2009

selamat

Tiada penggunaan bahan kimia atau bahan-bahan terlarang yang memberi kesan sampingan kepada kesihatan

Apa yang anda akan dapat selepas menggunakan Xfinite Men's Cream?

✅ Darah dalam urat saraf mengalir lebih lancar menghasilkan ketegangan maksimum

✅ Corpora Cavernosa anda akan lebih kuat, padat dan keras lebih lama

✅ Kulit zakar anda akan sentiasa lembab, segar dan sihat.. susah dihinggapi penyakit

✅ Zakar yang kecut akan kembali membesar dengan beransur-ansur

✅ Memulihkan masalah ejakulasi pramatang anda

✅ Meningkatkan tahap libido dan keyakinan diri anda

XFINITE MEN'S CREAM TELAH MEMBANTU LEBIH

0
Para Suami Untuk Kekal Bertenaga Dan Gagah Sewaktu Bertempur

Ramuan Yang Digunakan

Apa kata mereka yang telah mencuba ?

Tudiaa banyak feedback dah diberikan.... takkan tuan taknak dapat hasil macam mereka?

Jangan biarkan diri kita cepat tewas sebelum pertempuran tamat....

Jom kembalikan KEGAGAHAN dan kejantanan seorang lelaki

Dapatkan XFINITE MEN'S CREAM

dan kembali menangi setiap dayungan dengan bergaya
Pilih pakej promosi dibawah

BOLEH PERCAYA KE NI? KALAU BARANG TAK SAMPAI MACAMANA?

TAK PERLU RISAU

Kalau kurang yakin bayar online, tuan boleh pilih "BARANG SAMPAI BARU BAYAR". Bayar terus pada posmen DHL.

InsyaaAllah kami tanggung risiko kalau barang hilang

OOOPPPPS NANTI DULU.. BERAPA HARGANYA?

Buat masa sekarang, atas permintaan ramai, kami sambung lagi tawaran diskaun harga promosi untuk tempoh terhad.

Dan untuk 100 LAGI PEMBELI PERTAMA kami akan bagi Free Gift

Jadi, bertindak segera sementara masih dalam tempoh promosi ini. Bila dah tamat tempoh promosi nanti dah tiada lagi diskaun.

(Nota: Hanya bayar pada posmen DHL saja jika pilih COD)

Pilih Pakej Tempahan

Soal-Jawab Lazim (FAQ)

Xfinite Men’s Cream™ adalah satu-satunya krim vitamin yang direka oleh profesional khusus untuk penjagaan alat kelamin lelaki. Ia Mudah diguna, selamat dan sangat berkesan.

Formulasi unik gabungan ekstrak dari herba-herba premium dan bersifat afrodisiak seperti habbatussauda, melur dan kayu manis sangat sesuai untuk membantu:

✅ Melancarkan peredaran darah
✅ Melembab, menyegarkan dan menyihatkan alat kelamin
✅ Meneguh, menguat dan memaksimumkan tahap ketegangan
✅ Membesarkan saiz alat kelamin secara beransur-ansur dan tanpa paksaan
✅ membaikpulih masalah ejakulasi pramatang


Xfinite Men’s Cream™ diformulasikan dengan aroma segar, Vitamin E dan herba afrodisiak, ianya akan:
✅ Memberikan bau yang menyenangkan
✅ Membantu menyuburkan kulit alat kelamin
✅ Membuang kekotoran yang terdapat dalam kulup alat kelamin
✅ Menghasilkan alat kelamin yang segar, kuat dan sihatm

Krim ini sangat sesuai dan selamat untuk semua golongan lelaki:

❌ Lelaki yang zakarnya lemah akibat penyakit kencing manis, darah tinggi dan sakit jantung, selamat kerana tak perlu memakan ubat

❌ Lelaki yang nak berkahwin tak lama lagi, persediaan awal sebelum pertarungan pertama

❌ Lelaki yang saiz zakar tidak ideal

❌Lelaki yang selalu tewas dalam pertarungan dengan pasangan 

❌ Lelaki yang terencat tumbesaran zakar

❌ Lelaki yang ingin kekalkan kesihatan zakar agar sentiasa cemerlang ketika beraksi

❌ Lelaki yang zakarnya tidak sensitif, lambat untuk keras

❌ Lelaki yang sudah lemah nafsu syahwat

❌ Mati Pucuk

❌ Lelaki yang libidonya (nafsu seksual) mula berkurangan disebabkan usia bertambah

❌ Kurang keyakinan diri

Sangat mudah. Kami syorkan anda gunakan krim ini secara harian sebagai solusi kosmetik terhadap alat kelamin anda.

Ikuti 2 langkah berikut:

Langkah 1:  

🅰 Picit sedikit krim ke hujung jari. Sapu atau urut kawasan antara anus (dubur) dan scrotum dengan menekan jari anda keatas kulit dan gerakkan ke arah depan. Urut selama lebihkurang 30 saat sehingga krim menyerap jauh ke dalam kulit anda.

🅱 Picit sedikit Xfinite Men’s Cream™ ke tapak tangan dan sapukan hingga meresap pada seluruh kawasan bermula daripada pangkal hingga ke hujung kepala alat kelamin. Bagi kepala yang tertutup (kulup), sebaiknya keluarkan kepala alat kelamin dan sapu juga Xfinite Men’s Cream™.

14 hari pertama: guna 2 kali sehari pagi selepas mandi dan malam sebelum tidur.

Selepas 14 hari: sekurang-kurangnya 1 kali sehari seelok-eloknya malam sebelum tidur.

Langkah 2:

Sapukan di zakar 15 minit sebelum hubungan intim. Ia akan menambah sensasi ghairah anda dan tahan lebih lama. Sebaiknya basuh sebelum mulakan penetrasi.

Ekstrak herba semulajadi yang sangat efektif dan berkesan terdapat di dalam krim vitamin Xfinite Men’s Cream™ ini mengandungi bahan-bahan pengembang salur darah yang sangat kuat – sebaik digunakan, urat dan salur darah segera mengembang, membenarkan aliran darah lebih banyak dan mudah.

Proses ini akan mengakibatkan rasa hangat atau seperti menyucuk. Bila anda rasakan sensasi ini berlaku, maka anda tahu Xfinite Men’s Cream™ sedang bertindak ke atas alat kelamin anda.

Tidak perlu. Xfinite Men’s Cream™ tidak mengandungi dadah atau ubatan, maka pengguna tidak perlu mendapatkan preskripsi doktor.

Produk ini didaftarkan di bawah kategori kosmetik oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT210400962K.

Di awal penggunaan, anda akann mula merasai sensasi pemanasan menyeronokkan. Jangan risau, itu adalah kesan vasodilatasi Xfinite Men’s Cream™ sudah mula bekerja pada Corpora Cavernosa iaitu tisu erektil alat kelamin  yang bertanggungjawab untuk menghasilkan ketegangan dan orgasma.

Anda sebenarnya boleh merasa hasil dalam tempoh 14 hari dari tarikh mula digunakan. Ramai pelanggan yang berpuas hati telah melaporkan mereka mendapat hasil ketegangan yang mantap dan kepuasan yang berpanjangan sekitar 4-6 minggu.

Namun, keputusan statistik akan berbeza dari individu ke individu kerana setiap orang tubuh terbentuk berbeza-beza. Maka jangkamasa hasil mungkin lebih pendek atau boleh lebih lama. Jadi kami cadangkan supaya anda bersabar dan turuti langkah-langkahnya semasa menggunakan krim ini.

Kami  mencadangkan agar produk ini digunakan setiap hari bagi mendapatkan manfaat sepenuhnya untuk alat kelamin anda.

Formulasi unik Xfinite Men’s Cream™ direka secara saintifik menggunakan sistem ‘Transdermal Delivery’ yang membolehkan peningkatan penyerapan vitamin aktif krim melalui kulit alat kelamin ke dalam salur darah.

‘Transdermal Delivery’ adalah salah satu kaedah sains terhebat alaf ini yang membolehkan vitamin diserap ke dalam badan melalui kulit dengan sangat efektif.

Ia memaksimumkan kadar penyerapan bahan dan ini sekaligus dapat mengelakkan terbentuk asid di dalam perut yang boleh menyebabkan gastrik, mengelakkan kerosakan sistem penghadaman dan sistem perkumuhan di dalam hati manusia.

Tidak. Waktu pertama kali anda gunakan Xfinite Men’s Cream™, anda akan mula berasa sedikit hangat atau panas dan rasa menyucuk. Jangan khuatir kerana ianya adalah nomal.

Krim penjagaan alat kelamin Xfinite Men’s Cream™ ini direka supaya ianya:
✔ SELAMAT
✔  MUDAH
✔ AMAT BERKESAN.

Dengan formula kami yang unik iaitu:
❌ TANPA URUT
❌ TIDAK MELEKIT
❌ TIDAK BERMINYAK

Anda akan nikmati:
👍 Keselesaan yang menyeluruh
👍 Bebas bergerak
👍 Penggunaan yang privasi

Boleh. Xfinite Men’s Cream™ telah dikilangkan oleh kilang yang bertarap GMP (Good Manufacturing Practice) untuk kawalan kualitinya dan juga IMP (Islamic Manufacturing Practice) yang mengamalkan prinsip Halalan Toyyiban demi keselamatan dan kebersihan untuk pengguna muslim. Bahan-bahan yang digunakan adalah 100% halal dan semulajadi. 

Krim ini tidak bertujuan untuk digunakan semasa hubungan seksual. Mana-mana hubungan seksual perlu bersih dan kami syorkan basuh alat kelamin supaya bersih sebelum lakukan hubungan seksual.

TERBARU!

PERKASA GOLD.. RAMUAN HERBA INI AKAN MENJADIKAN ANDA BETUL-BETUL PERKASA DI MALAM JUMAAT